Restaurant Stovene

Lunsj og middag

Vi er veldig stolte når vi ynskjer deg velkomen til vår “historiske” restaurant. Vi har høge ambisjonar og kan love deg ei matoppleving både til kvardag og fest. Etter å ha vore gjest hos oss på Gloppen Hotell skal du skjønne at det er noko heilt spesielt med lokal mat frå Nordfjord. Hos oss er maten frå bygda, fersk, rein og utan tilsetningsstoff.

Mandag – Laurdag
Smårettmeny: 13.00 – 18.00
Smaksmeny: 18.00 – 22.00

Søndag
Smårettmeny: 12.00 – 16.00
Smaksmeny: 16.00 – 21.00

Lunsj for grupper på forespørsel.

Restaurant Stovene
Dekt bord i Restaurant Stovene

Bryllaup på Gloppen

Å feire bryllaup på Gloppen Hotell er å skjemme bort deg sjølv og dine gjester. Vi serverar rom med atmosfære, idyllisk hage og store matopplevingar frå vårt prisbelønte kjøken. Vår matfilosofi er enkel og velkjend; Lokal, heimelaga og nydeleg mat. Vi set saman dagen heilt etter dykkar ynskjer.

Bryllaup på Gloppen

Lokal, heimelaga og nydeleg mat

Selskapsmenyar for gruppar

Selskapsmeny
Oppgradert selskapsmeny

Velg ein av våre selskapsmenyar med kortreist og heimelaga mat!

Koldtbord

Prøv vår koldtbordmeny til ditt selskap. Mange godbitar frå lokale produsentar. Våre servitører kommer med gode anbefalningar til noko godt å drikke attåt!

Gloppen Brygg

Gloppen Brygg er vårt eige mikrobryggeri og starta opp som Norges minste mikrobryggeri, i kjellaren på hotellet. På grunn av behov for større plass til større volum er bryggeriet no stasjonert i bygget like bak hotellet(i bakhagen).

Egetbrygget øl