Julebord på Gloppen Hotell er ei oppleving fylt med tradisjon, hygge og smakfull, lokal julemat, servert i våre historiske og vakkert julepynta stover. Vi tilbyr eit breitt utval av selskapslokale, inkludert chambre séparée for meir private selskap. Her vil kokkane våre servere heimelaga julemat basert på lokale råvarer frå gardar og leverandørar i bygda.
Vi arrangerer julebord kvar fredag og laurdag frå 22. november til 14. desember. Ynskjer du eit tilpassa opplegg utanom desse datoane, skreddarsyr vi gjerne ei oppleving som passar behova dine.
Dei mest populære datoane blir raskt fullbooka så ta kontakt med oss for meir informasjon, prisar og booking på post@gloppenhotell.no eller send inn eit kontakt oss skjema.
Du kan også kombinere julebordet hos oss med arrangement på www.trivselshagen.no
Overnatting i forbindelse med julebord:
Tradisjonell julemeny eller 3-5-retters juleinspirert smaksmeny. Etterfest i Kjellaren med musikk frå anlegget.
Full buffet med kaldmat, varmmat og dessertar. Livemusikk med Glimmer Duo i Kjellaren, frå ca. kl. 22:00
Familiejulebord frå kl. 13:00 – 15:00. Full buffet og aktivitetar for barna
Full buffet med kaldmat, varmmat og dessertar. Livemusikk med Glimmer Duo i Kjellaren, frå ca. kl. 22:00
Familiejulebord frå kl. 14:00 – 16:00. Full buffet og aktivitetar for barna
Tradisjonell julemeny eller 3-5-retters juleinspirert smaksmeny. Etterfest i Kjellaren med musikk frå anlegget.
Full julebuffet med kaldmat, varmmat og dessertar. Kombiner gjerne med julekonsert i Trivselshagen. Etterfest i Kjellaren.