Velkommen til vår historiske restaurant

Hotellet med historie tilbake til 1866

Vi har høge ambisjonar og kan love deg ei matoppleving både til kvardag og fest. Etter å ha vore gjest hos oss på Gloppen Hotell skal du skjønne at det er noko heilt spesielt med lokal mat frå Nordfjord. Hos oss er maten frå bygda, fersk, rein og utan tilsetningsstoff.

Kjøkkensjef Bodil er ein svært god ambassadør for norske bønder og norske produkt. Menyane hennar består av heimelaga rettar med råvarer frå lokale produsentar.

 

Kjøkkensjef serverer hotellgjest
Restaurant Stovene
Servitør dekker bord
Kjøkkensjef - Bodil Fjellestad
Nydelig dessert
Kokk anretter mat

5-retters smaksmeny

Mandag – Laurdag 18.00 – 22.00
Søndag 16.00 – 21.00

Som gjest hos oss ønsker vi at du skal få en smaksopplevelse av de sjeldne. 5-retteren serveres hver dag og her kan du velge mellom 1 til 5 retter selv. Du kan også oppgradere med et fat med gode oster om ønskelig.

Gjester i Restaurant Stovene
Servitør dekker bord
Restaurant Stovene
Hotellgjest I Restaurant Stovene
Restaurant Stovene
Viltkjøtt med rotgrønnsaker nøye anrettet

Julebord på Gloppen Hotell 2023

Ei smakfull førjulstid i vakre omgivelsar!

Legg ditt arrangement til Gloppen Hotell å få ei varm og koselig førjulsoppleving i vakre omgjevnader? Våre julebord er ei smakfull reise gjennom den norske julemattradisjonen med heimelaga, kortreiste råvarer frå bygda og omegn. For grupper som ønskjer å feire saman i vekedagane, ordnar vi gjerne vår førjulsbuffet for grupper på 35 personar eller fleire.

Vi startar med julebord den 17. november og avsluttar den 16. desember. Les meir om program og prisar i lenka.

Hjarteleg velkommen til ei koselig førjultid med oss!

Kjøkkensjef serverer hotellgjest
Historisk innreia hotellrom
Restaurant Stovene

Lunsj i Restaurant Stovene

Mandag – lørdag 13.00 – 18.00
Søndag 12.00 – 16.00

Smårettmenyen vår er eit tilbud til deg som ønsker ein liten matbit på dagtid. Her finn du blant anna suppe, cæsarsalat, våre heimelaga hjortekarbonadesmørbrød og burger med spennande tilbehør.

Kokkens 2-retters lunsj kan bestillast for grupper på ønska tidspunkt.

En av hotellet flinke medarbeidere
Hotellgjest nyter et bedre måltid
Viltkjøtt med rotgrønnsaker nøye anrettet

Gloppen Brygg

Gloppen Brygg byrja som kanskje Noregs minste mikrobryggeri i kjellaren på hotellet. Her har det vorte produsert velsmakande øl som du kan nyte på Restaurant Stovene. Det er éin unik øltype med ei tydeleg smak som alle ølelskarar vil setje pris på. På grunn av behovet for større volum er det no Kinn Bryggeri som bryggjer ølet for oss, men det er framleis vår oppskrift og vår historie.

Egetbrygget øl
Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta gjerne kontakt for hjelp til planlegging!