5-retters smaksmeny

Mandag – Laurdag 18.00 – 22.00
Søndag 16.00 – 21.00

Som gjest hos oss ønsker vi at du skal få en smaksopplevelse av de sjeldne. 5-retteren serveres hver dag og her kan du velge mellom 1 til 5 retter selv. Du kan også oppgradere med et fat med gode oster om ønskelig.

Gjester i Restaurant Stovene
Servitør dekker bord
Restaurant Stovene
Hotellgjest I Restaurant Stovene
Restaurant Stovene
Viltkjøtt med rotgrønnsaker nøye anrettet

Velkommen til vår historiske restaurant

Hotellet med historie tilbake til 1866

Vi har høge ambisjonar og kan love deg ei matoppleving både til kvardag og fest. Etter å ha vore gjest hos oss på Gloppen Hotell skal du skjønne at det er noko heilt spesielt med lokal mat frå Nordfjord. Hos oss er maten frå bygda, fersk, rein og utan tilsetningsstoff.

Kjøkkensjef Bodil er ein svært god ambassadør for norske bønder og norske produkt. Menyane hennar består av heimelaga rettar med råvarer frå lokale produsentar.

 

Kjøkkensjef serverer hotellgjest
Restaurant Stovene
Servitør dekker bord
Kjøkkensjef - Bodil Fjellestad
Nydelig dessert
Kokk anretter mat

Lunsj i Restaurant Stovene

Mandag – lørdag 13.00 – 18.00
Søndag 12.00 – 16.00

Smårettmenyen vår er eit tilbud til deg som ønsker ein liten matbit på dagtid. Her finn du blant anna fiskesuppe, cæsarsalat, våre heimelaga hjortekarbonadesmørbrød og burger med spennande tilbehør.

Kokkens 2-retters lunsj kan bestillast for grupper på ønska tidspunkt.

En av hotellet flinke medarbeidere
Hotellgjest nyter et bedre måltid
Viltkjøtt med rotgrønnsaker nøye anrettet

Gloppen Brygg

Gloppen Brygg er vårt eige mikrobryggeri og starta opp som Norges minste mikrobryggeri, i kjellaren på hotellet. På grunn av behov for større plass til større volum er bryggeriet no stasjonert i bygget like bak hotellet(i bakhagen).

Egetbrygget øl
Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta gjerne kontakt for hjelp til planlegging!