Restaurant Stovene

Historisk restaurant

Vi er veldig stolte når vi ynskjer deg velkomen til vår “historiske” restaurant. Vi har høge ambisjonar og kan love deg ei matoppleving både til kvardag og fest. Etter å ha vore gjest hos oss på Gloppen hotell skal du skjønne at det er noko heilt spesielt med lokal mat frå Nordfjord. Hos oss er maten frå bygda, fersk, rein og utan tilsetningsstoff.

Hotellgjest nyter et bedre måltid
En av hotellet flinke medarbeidere
Restaurant Stovene

5-retters smaksmeny

Lokal, heimelaga og nydeleg mat.

Kjøkkensjef Bodil er ein svært god ambassadør for norske bønder og norske produkt. Menyane hennar består av heimelaga rettar med råvarer frå lokale produsentar, dei fleste under 3 til 10 km vekke frå hotellet.

Kjøkkensjef - Bodil Fjellestad

5 RETTERS SMAKSMENY

ei smaksoppleving

Som gjest hos oss ønsker vi at du skal få ei smaksoppleving av dei sjeldne. Vårt nye 5-retters menykonsept er komponert med tanke på å gi deg kvalitet og valgfrihet og erstatter den tidligare a la carte menyen. 5-rettaren serverast kvar dag og her kan du sjølv velge frå 1 til 5-rettar. Du kan også oppgradere med eit fat med gode ostar om ønskelig.  

Velkomen til eit smakleg måltid i restaurant stovene. 

 

RESTAURANTEN

Serverast i alle stover

Mandag – lørdag

  • 13.00 – 18.00 – Lunsj
  • 18.00 – 22.00 – Middag

Søndag

  • 12.00 – 16.00 – Lunsj
  • 16.00 – 21.00 – Middag

Ta gjerne kontakt i resepsjonen for meny og bordbestilling

Kontakt oss
First
Last

Ta gjerne kontakt med oss om dykkan treng hjelp til planlegging!