Julebord på Gloppen Hotell er ei oppleving fylt med tradisjon, hygge og smakfull, lokal julemat, servert i våre historiske og vakkert julepynta stover. Vi tilbyr eit breitt utval av selskapslokale, inkludert chambre séparée for meir private selskap. Her vil kokkane våre servere heimelaga julemat basert på lokale råvarer frå gardar og leverandørar i bygda.
Vi arrangerer julebord kvar fredag og laurdag frå 22. november til 14. desember. Ynskjer du eit tilpassa opplegg utanom desse datoane, skreddarsyr vi gjerne ei oppleving som passar behova dine.
Dei mest populære datoane blir raskt fullbooka så ta kontakt med oss for meir informasjon, prisar og booking på post@gloppenhotell.no eller send inn eit kontakt oss skjema.
Du kan også kombinere julebordet hos oss med arrangement på www.trivselshagen.no
29. og 30. november og 6. og 7. desember
Full buffet med kaldmat, varmmat og dessertar.
Livemusikk med Glimmer Duo i Kjellaren, frå ca. kl. 22:00
Pris:
Julebordpakke inkl. aperitiff, og overnatting i enkle- eller doble rom frå kr 1980,- pr pers i dbl rom
22. og 23. november og 13. og 14. desember
Juletallerken og dessert eller 3-5-retters juleinspirert smaksmeny.
Etterfest i Kjellaren med musikk frå anlegget.
Pris:
Julebordpakke inkl. aperitiff og overnatting i enkle- eller doble rom. Frå kr 1580,- pr pers i dbl rom