Gloppen Hotell søkjer restaurantsjef med hjarte for godt vertskap

Vi søker ditt smil og hjelpande hender. Gloppen Hotell er kjent for sin gode mat, avkoblande omgjevingar og personlege service. Vi ønsker at våre gjestar skal oppleve godfølelsen hos oss. Som restaurantsjef er du sentral i gjesteopplevinga og som formidler av hotellet sine fine historier. Du liker å vere blant gjester, ønskjer å ta ansvar for å leie og inspirere teamet til å levere service på eit høgt nivå. Du har lidenskap for mat, øl og vin, og du deler med glede av din kunnskap og erfaring. Du vil vere ein sentral person i kommunikasjon mellom avdelingane.

Vi ser etter deg som er positiv, entusiastisk og engasjert, og som har ambisjoner på vegne av deg sjølv og Gloppen Hotell. Det er viktig at du kan stå bak filosofien vår og at fokuset på så bærekraftig drift som mogleg alltid er med deg. Du er servicebevisst, har god formidlingsevne og er glad i kontakt med gjestene.

Les meir om stillingen her…

Les meir om hotellet

Om stillingen

Oppstart 1. mars 2024
Gloppen Hotell, Sandane
1 stilling – heltid – turnus
Søknadsfrist: 15. januar 2024
Hotelldirektør: Birgith Hjelle Roset
birgith@gloppenhotell.no

Gloppen Hotell søker servitør med hjarte for godt vertskap

Vi søker ditt smil og hjelpande hender. Gloppen Hotell er kjent for sin gode mat, avkoblande omgjevingar og personlege service. Vi ønsker at våre gjestar skal oppleve godfølelsen hos oss. Som servitør er du sentral i gjesteopplevinga og møte med gjesten.

Stillingen er ledig snarest

Ta gjerne kontakt for ein uforpliktande prat.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med

Birgith Hjelle Roset

Hotelldirektør

mob.91714425
birgith@gloppenhotell.no

Vi gler oss til å høyre frå deg!

Les meir