Restaurant Stovene

Mandag – lørdag: 18:00 – 22:00 (kjøkkenet stenger 21)
Søndag: Stengt

I vår historiske hotellrestaurant kan gjestane nyte ein 5-retters smaksmeny, slik at du kan tilpasse matopplevinga di etter dine ønsker og behov.

Vi set høge krav til oss sjølve og har ambisjonar om å levere matopplevingar som vil glede både i kvardagen og ved særskilte høve. Etter å ha vitja oss, vil du forstå kva som gjer den lokale maten frå Nordfjord så unikt spesiell. Vi legg vekt på å servere mat som er fersk, rein og utan tilsetjingsstoff, rett frå hjartet av bygda. Kjøkkensjefen vår, Bodil, er ein strålande ambassadør for norske bønder og produkt. Ho sørgjer for at våre menyar består av heimelaga retter, tilberedt med ingrediensar frå lokale produsentar.

 

Restaurant Stovene
Kjøkkensjef serverer hotellgjest
Servitør dekker bord
Kjøkkensjef - Bodil Fjellestad
Nydelig dessert
Kokk anretter mat

Lunsj for grupper på forespørsel

Mandag – lørdag: 11:00 – 15:00
Søndag: Stengt

På Gloppen Hotell kan grupper, etter avtale, bestille kokken sin to-rettars lunsj til ønskja tidspunkt. Dette er ei flott moglegheit til å nyte lokal mat laga av ferske råvarer frå området, i historiske omgjevnader.

Viltkjøtt med rotgrønnsaker nøye anrettet
Fotograferer kveldens middag - Foto Solfure
En av hotellet flinke medarbeidere

Selskap og feiring hjå oss – Skap dei gode minna

Fleire selskapslokaler

Både store og små høve kan være verd å feire. Vi har selskapslokaler i ulike storleikar og for ulike anledningar, enten det er jubileum, bryllup, konfirmasjon eller firmaarrangement. Vi har lang erfaring som arrangør og hjelper deg gjerne med planlegginga. Vi tar oss av tilrettelegginga og sørger for ei god gjennomføring av arrangementet.

Selskapsmeny…
Oppgradert meny…
Koldtbord meny…

 

Dekt bord i Restaurant Stovene
Nydelig dessert
En av de gode rettene på Gloppen Hotell serveres

Våre selskapsmenyar

Her finn du ei oversikt over dei gode menyane som kjøkkensjef Bodil og hennar kokketeam gjerne lagar til ditt selskap!

Afternoon tea i Stovene

På utvalgte lørdagar 13.00 – 16.00

På nokre utvalde laurdagar serverer vi ettermiddagste i ærverdige Stovene. Denne erkebritiske tradisjonen som strekkjer seg heilt tilbake til 1800-talet. Vi serverer delikate fingersmørbrød, nysbakte scones, heimelaga syltetøy, clotted cream, søte delikatesser og kaker som vert servert på etasjefat saman med ditt val av te.

Kr. 475,- per person inkludert.

Feir bryllaupet ditt på Gloppen Hotell

Å feire bryllaup på Gloppen Hotell er ein måte å skjemme bort både deg sjølv og gjestene dine. Vi tilbyr rom med herleg atmosfære, ein idyllisk hage og store matopplevingar frå vårt prisvinnande kjøken. Vår matfilosofi er enkel og velkjend: Lokal, heimelaga og nydeleg mat. Vi skreddersyr dagen heilt etter dykkar ynskje.

Nydelig dessert
En av de gode rettene på Gloppen Hotell serveres

Gloppen Brygg

Gloppen Brygg byrja som kanskje Noregs minste mikrobryggeri i kjellaren på hotellet. Her har det vorte produsert velsmakande øl som du kan nyte på Restaurant Stovene. På grunn av behovet for større volum er det no Kinn Bryggeri som bryggjer ølet for oss, men det er framleis vår oppskrift og vår historie.

Egetbrygget øl
Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta gjerne kontakt for hjelp til planlegging!