I vår historiske hotellrestaurant kan gjestane nyte ein 5-retters smaksmeny, slik at du kan tilpasse matopplevinga di etter dine ønsker og behov.
Vi set høge krav til oss sjølve og har ambisjonar om å levere matopplevingar som vil glede både i kvardagen og ved særskilte høve. Etter å ha vitja oss, vil du forstå kva som gjer den lokale maten frå Nordfjord så unikt spesiell. Vi legg vekt på å servere mat som er fersk, rein og utan tilsetjingsstoff, rett frå hjartet av bygda. Kjøkkensjefen vår, Bodil, er ein strålande ambassadør for norske bønder og produkt. Ho sørgjer for at våre menyar består av heimelaga retter, tilberedt med ingrediensar frå lokale produsentar.
Å feire bryllaup på Gloppen Hotell er ein måte å skjemme bort både deg sjølv og gjestene dine. Vi tilbyr rom med herleg atmosfære, ein idyllisk hage og store matopplevingar frå vårt prisvinnande kjøken. Vår matfilosofi er enkel og velkjend: Lokal, heimelaga og nydeleg mat. Vi skreddersyr dagen heilt etter dykkar ynskje.